www.zhelina.gov.mk
..
Njoftime
  Lidhje
   SHPALLJE NR:10
LĖNDA E ANKANDIT ELEKTRONIK Lėnda e ankandit elektronik ėshtė toka ndėrtimore e pa ndėrtuar, pronė e Republikės sė Maqedonisė, e paraparė me Plotėsim ndryshim tė Planit urbanistik pėr fshatin Zhelinė pėr blloqet: 18,19,20, 22 dhe 23, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-919/5 nga 15.08.2014 me destinim pėr ndėrtim tė B1 – qėllime tė vogla komerciale tė destinuara-me klasa kompatibile tė destinimeve , nė pajtim me rishikimin tabelor ... më tepër
 
 
   SHPALLJE NR:9
LĖNDA E ANKANDIT ELEKTRONIK Lėnda e ankandit elektronik janė tokat ndėrtimore tė pa ndėrtuara, pronė e Republikės sė Maqedonisė, tė parapara me Plan urbanistik pėr fshatin Zhelinė, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-1302/3 nga 23.11.2012 dhe Plotėsim ndryshim tė Plan urbanistik pėr fshatin Zhelinė Blloqe: 18,19,20,22 dhe 23, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-919/5 nga 15.08.2014, me destinim pėr ndėrtim tė A1 – Banim ne shtepi banimi me klasa kompatibile tė destinimeve , nė pajtim me rishikimin tabelar ... më tepër
 
 
   SHPALLJE NR:8
Lėnda e ankandit elektronik janė tokat ndėrtimore tė pa ndėrtuara, pronė e Republikės sė Maqedonisė, tė parapara me Plan urbanistik pėr fshatin Zhelinė, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-1302/3 nga 23.11.2012 dhe Plotėsim ndryshim tė Plan urbanistik pėr fshatin Zhelinė Blloqe: 18,19,20,22 dhe 23, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-919/5 nga 15.08.2014, me destinim pėr ndėrtim tė A1 – Banim ne shtepi banimi me klasa kompatibile tė destinimeve , nė pajtim me rishikimin tabelar ... më tepër
 
 
   SHPALLJE NR:7
Lėnda e ankandit elektronik ėshtė toka ndėrtimore e pa ndėrtuar, pronė e Republikės sė Maqedonisė, e paraparė me Plotėsim ndryshim tė Planit urbanistik pėr fshatin Zhelinė pėr blloqet: 18,19,20, 22 dhe 23, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-919/5 nga 15.08.2014 me destinim pėr ndėrtim tė B1 – qėllime tė vogla komerciale tė destinuara-me klasa kompatibile tė destinimeve, nė pajtim me rishikimin tabelor ... më tepër
 
 
   SHPALLJE NR:6
Lėnda e ankandit elektronik ėshtė toka ndėrtimore e pa ndėrtuar, pronė e Republikės sė Maqedonisė, e paraparė me Plotėsim ndryshim tė Planit urbanistik pėr fshatin Zhelinė pėr blloqet: 18,19,20, 22 dhe 23, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-919/5 nga 15.08.2014 me destinim pėr ndėrtim tė B1 – qėllime tė vogla komerciale tė destinuara-me klasa kompatibile tė destinimeve. ... më tepër
 
 
   KORIGJIMI I SHPALLJES NR:5
KORIGJIM I SHPALLJES numėr 5/2014 ( 24.10.2014) Pėr tjetėrsim tė tokės ndėrtimore pronė e Republikės sė Maqedonisė pėrmes ankandit elektronik pėr ndėrtim tė A1 –Banim ne shtepi banimi me klasa kompatibile B1V1V5D3 nė komunėn e Zhelinės. ... më tepër
 
 
   KORIGJIMI I SHPALLJES NR:4
KORIGJIM I SHPALLJES numėr 4/2014 (22.10.2014) Pėr tjetėrsim tė tokės ndėrtimore pronė e Republikės sė Maqedonisė pėrmes ankandit elektronik pėr ndėrtim tė G4 – depo ... më tepër
 
 
   SHPALLJE NR:5
LĖNDA E ANKANDIT ELEKTRONIK Lėnda e ankandit elektronik ėshtė toka ndėrtimore e pa ndėrtuar, pronė e Republikės sė Maqedonisė, e paraparė me Plotėsim ndryshim tė Planit urbanistik pėr fshatin Zhelinė pėr blloqet: 18, 19,20, 22 dhe 23, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-919/5 nga 15.08.2012 me destinim pėr ndėrtim tė D3 – sport dhe rekreacion-me klasa kompatibile tė destinimeve , nė pajtim me rishikimin tabelor nė tė cilin janė dhėnė tė dhėna pėr parcelėn ndėrtimore ... më tepër
 
 
   SHPALLJE NR:4
Lėnda e ankandit elektronik ėshtė toka ndėrtimore e pa ndėrtuar, pronė e Republikės sė Maqedonisė, e paraparė me Plotėsim ndryshim tė Planit urbanistik pėr fshatin Zhelinė pėr blloqet: 18, 19,20, 22 dhe 23, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-919/5 nga 15.08.2012 me destinim pėr ndėrtim tė D3 – sport dhe rekreacion-me klasa kompatibile tė destinimeve , nė pajtim me rishikimin tabelor nė tė cilin janė dhėnė tė dhėna pėr parcelėn ndėrtimore ... më tepër
 
 
   SHPALLJE NR:3
LĖNDA E ANKANDIT ELEKTRONIK Lėnda e ankandit elektronik ėshtė toka ndėrtimore e pa ndėrtuar, pronė e Republikės sė Maqedonisė, e paraparė me Plotėsim ndryshim tė Planit urbanistik pėr fshatin Zhelinė pėr blloqet: 18,19,20, 22 dhe 23, sjellė me Vendim tė Kėshillit tė komunės sė Zhelinės numėr 07-919/5 nga 15.08.2014 me destinim pėr ndėrtim tė B1 – qėllime tė vogla komerciale tė destinuara-me klasa kompatibile tė destinimeve. ... më tepër
 
 
... të gjitha njoftimet

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
Llogaria përfundimtare
Buxheti themelor
PROGRAMË
Për punë dhe zhvillim të NKP “ Mirëmbajtja “ Zhelinë, f.Zhelinë
për vitin 2014
ПРОГРАМА
За работа и развој на ЈКП „ МИРМБАЈТЈА „ Желино, с.Желино
за 2014 година
REVIZIONI - РЕВИЗИЈА
BUXHETI - БУЏЕТ
 

 

.
 
Kontakt
Adresa: f.Zhelinë , 1226 Maqedoni 
Email
komunazh@gmail.com 
Tel
+389 (0)44 378 030
Fax
+389 (0)44 378 040


Faqja zyrtare e Komunës së Zhelinës
© 2014