Filluan punimet për asfaltimin e rrugës në vendbanimin Rogle të Komunës së Zhelinës. Vlera e përgjithshme e këtij projekti është 7.503.571,00 denarë, prej të cilave ... më tepër

... më tepër

Në Komunën e Zhelinës vazhdojnë punët në fushë infrastrukturore. Kështu, në kuadër të projekteve për vazhdimin e punëve në kompletimin e infrastrukturës rrugore në disa fshatra janë asfaltuar disa rrugë me prioritet të qytetarëve. ... më tepër

Me iniciativë të kryetarit të Komunës së Zhelinës Fatmir Izairi, e cila u përkrah edhe nga Drejtori i NPK ,,Mirëmbajtja,, kompanitë Besha Trans , Golec Trans, Murana Kompani , si dhe disa qytetarë të Leshnicës së poshtme sot me datë 19.03.2016 u realizua pastrimi i përroit prej te vendbanimi Leshnicë deri te shkolla fillore ,,Luigj Gurakuqi,, në Zhelinë. ... më tepër

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës në vendbanimin Rogle të Komunës së Zhelinës

20.09.2016

Komuna e Zhelinës me intensitet vazhdon punimet në infrastrukturën rrugore në vend.

09.06.2016

Jemi duke krijuar parakushte për asfaltimin e rrugës në Strimnicë dhe Çiflik

09.06.2016

Aksion vullnetar në shërbim të ekologjisë

29.04.2016

Lajmet e përgjithshme

Aktivitetet

  • Më datë 20.05.2016 (e premte), me rastin e patronatit të shkollës fillore ,,Luigj Gurakuqi”-Zhelinë, u inaugurua salla sportive po në këtë shkollë, e ndërtuar në kuadër të projektit përkatës. Të pranishëm në këtë eveniment ishin, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti, Ministrat aktual dhe ish ministrat e BDI-së, deputet, funksionarë të lartë shtetërorë, stafi mësimor dhe drejtorë të shkollave, administrata komunale dhe shumë qytetarë të komunës së Zhelinës. ... më tepër

  • Në kuadër të aktiviteteve sportive që po organizon Komuna e Zhelinës-Sektori për arsim,kulturë, rini dhe sport, në bashkëpunim me klubin sportiv shkollor ,,Dielli,,-Zhelinë ,më datë 07.10.2015 dhe 08.10.2015, u mbajtën garat sportive në futboll ... më tepër

  • Të shtunën më 26.09.2015, në kuadër të promovimit të projekteve të realizuara në Komunën e Zhelinës nga viti 2009 deri 2015, eveniment i cili u shoqërua nga Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti dhe funksionarë të lartë të BDI-së ... më tepër